2015. január 27., kedd

Utolsó esély!!??

Csapatunk ma este újra pályára lép, most épp az Olasz Kupában. Az ellenfél ismerős, hisz épp a múlt szombaton kenték el a szánk szélét a bajnokságban: a Lazio.
Vagyis jó előjelek nincsenek, a hétvégén (újra) teljesen összeomlott a "seregünk". Mondjuk sok meglepő nem volt benne, hisz az egész eddigi szezonunk borzadály.. Kíváncsian várom, hogy Inzaghi össze tudta-e szedni a brigádot (szerintem nem, eddig sem ment neki)...

A helyszín a Szentély, a San Siro lesz. Baromira várom, hogy a közönség kiáll-e majd a csapat mellett. És a vezetés mellett. Úgy gondolom, hogy épp ideje lenne, ha kőkeményen hangot adnának a nemtetszésüknek. Mindennel kapcsolatban. Berlusconival, Gallianival, Inzaghival, Tassottival...stb kapcsolatban. Olvastam, hogy a Curva Sud Milano levelezik Berluval, talán a lelátón ma este még jobban nyomatékosítani kellene a véleményüket.
Olvasni olyan híreket, mely szerint ha ma sem nyerünk, Pippo csomagolhat. Az ígéreteit (pl: fiatalítás, egységes csapat) nem tudta teljesíteni. A csapat széthullott, mentálisan, fizikailag gyengék vagyunk, katasztrófálisan szereplünk. az Allegri-éra utolsó hónapjai jutnak eszembe... Talán jobb lenne, ha ez a teher lekerülne a válláról..  


A holnapi kezdő valószínűleg Abbiatival fog kezdődni, a hátvédsorunk meg talán úgy fog felállni, ahogy még soha. De Sciglio, Zapata, és Lord Bonera sérült, Mexes meg a lelátóra lett száműzve. Mondjuk én az agyatlan franciával a szombat esti meccs után leadattam volna a szerelést, és közöltem volna vele: Takarodj!!!



azt hiszem, ez mindenkinek beégett a retinájába

Na szóval: Abate, Alex, Rami és a nullkilométeres Albertazzi!! hátvédsor most a legvalószínűbb. Talán érdemes megnézni az oddsokat a különböző fogadási oldalakon, mert hogy kapunk gólt, az kurvaég.

A középpályásokat tekintve is van sérültünk, Bonaventura hetekre kidőlt. De Jong bár visszatért a sérüléséből, mégsem várható hogy kezdő lesz, csak a napokban kezdett újra edzeni. 
A sajtó a Poli, Montolivo, Muntari triót jósolja. Ha ez megvalósul, akkor abban biztosak lehetünk, hogy kreativitásban nem lesz hiány. Ja, de lesz...

A támadókat tekintve sem teljes a felhozatal. El Shaarawy ismét megsérült, 6 hét kihagyást jósolnak neki.
Azonban van egy jó hír is, visszatért Honda. Kérdés milyen állapotban van, mennyit vett ki belőle az Ázsia Kupa. Mondjuk egy biztos, gyorsabb nem lett ez idő alatt.. 

ez egy gyors Honda

Cerci, Ménez és Honda alkothatja ma a támadószekciót a sajtó szerint. A keretünket tekintve, talán ez a legjobb megoldás. 


Várható kezdő: Abbiati -Abate, Alex, Rami, Albertazzi- Poli, Montolivo, Muntari - Cerci, Ménez, Honda 



Nem tudom honnan, nem tudom miből. De valamiből erőt kell meríteni, és győzedelmeskedni ma. Egyszerűen kell Európának a Milan, a Milannak Európa. És ez csak a kupagyőzelemmel érhető el!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése