2015. április 14., kedd

Miért maradjon Inzaghi?

Inzaghi folyamatos támadások tűzében kénytelen dolgozni, ami méltatlan a legendánkhoz. Méltatlan az is, hogy a média hónapok óta az utódját keresi, miközben nagyon nehéz körülmények között kell helytállnia. Most összeszedtük mindazt, ami miatt úgy gondoljuk, Izaghinak jövőre is a csapatnál kell maradnia.
Ezt a lelkesedést láthatjuk a csapattól is hétről-hétre



Nézzünk a számok mögé! Mert azt meg kell vallani, a statisztika nem Pippo mellett szól. Azt viszont mindenki elfelejti, hogy egy teljesen új csapatot kellett építenie Inzaghinak! Ellenben előtte Seedorf egy olyan csapatot vehetett át Allegritől, amely – bár pocsék formában volt – az előtte lévő 3 évben 3 érmet nyert! A keretben ott volt az aranylabdás Kaká, az olaszok csillaga, Balotelli, és a sérülések is elkerülték azt a fél évet.

Pipponak pedig egy teljesen új csapatot kell építenie. Egy fiatal, olaszokból álló, harcos, küzdő csapatot. Tőlük nem lehet MÉG eredményt elvárni, de látszik a tudatos építkezés, és az is, hogy ezek a fiatalok egyszer a világ legjobbjai lesznek. Melléjük Galliani zsenialitásának köszönhetően érkezett pár tapasztalt zseni, akik tanítják a titánjainkat. Viszont a pénz híján ők nem klasszisok, maximum csak azok voltak. Az egész csapatban csak egy, a legjobb korban lévő, az elitbe sorolható játékosunk van: Andrea Poli. Mégis belőlük gyűrt Inzaghi egy jó csapatot, amely hétről-hétre fejlődik, és egyre jobb teljesítményt nyújt. Igazán nézhető focit játszik a csapat. Már nem is nézek más meccset, mert csak sírni támad kedvem.

Ezért mi csak azt kérjük: folytassa, Mister!






A posztot Iróniában írták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése