2014. november 12., szerda

Körkérdés VII. rész

 7 nap 7 kérdés, rengeteg válasz. Blogunk szerkesztői körbejártak bizonyos témákat, melyek aktuálisak vagy épp fontosak a Milannal kapcsolatban. A blogon naponta egy kérdésre adott válasz fog megjelenni, célunk, hogy minél szélesebb körben megvitathassuk ezeket a témákat. Kövessetek bennünket, és írjátok meg Ti is véleményeteket Facebookon vagy a blog kommentzónájában!

NAP KÉRDÉSE

Novemberben játszunk még a Sampdoria, Inter és Udinese ellen is. Három masszív csapat következik, így komoly teszt lesz. Hány pontot vársz ezektől a meccsektől? (A kérdésekre még a Sampdoria elleni találkozó előtt érkeztek a válaszok.)


Szóri

Intert verjük, Udinesetől kikapunk, Sampdoria X, tehát 4.

Nathaniel

4 azaz négy pontot. VDGY vagy VGYD felállásban.

Renningan

Legjobb esetben 4-et szerez, azaz 5-t veszít.

Galacy

Max. 6 pontot. Ha realista vagyok, akkor 3-4. Én a 9-nek örülnék, sőt, más nem is jöhetne szóba, de ez már nem az a Milan...

Nesta34

Kurvára remélem, hogy 6 összejön.

Sylvinho

Nem titkoltan pesszimistán várom ezeket a találkozókat, véleményem szerint a felsorolt meccseken meg lesz ugyan az 5 pont, ami az elmúlt meccseinket látva egyáltalán nem számítana rossznak, viszont ha decemberig vizsgáljuk a dolgot, akkor összesen 6 pontot jósolok a társaságnak a 6 meccsre (a maradék 3 meccs Genoa i, Napoli o, Roma i )

Donzee

Nem érdekel túlságosan. Csak lássak némi akaratot, elszántságot, ötletet, és tiszteletet a mez iránt.

Szabby

2 (merjünk nagyot álmodni)

Abatino

Nem tudom.

Cortez

9pontot várnék, de a harmadát fogják feltálalni.

kalocsa

5-6 pont, talán.

Logo

1 max 2.

GG

Optimistán négyet, pesszimistán egyet.

godom

Igazság szerint hiába mi játszunk ez legkevésbé rajtunk múlik. SImán benne van a 3 X, ahogy az is, hogy a Marassiba felesleges elmennünk is azzal, amit a Hellas óta tolunk. Mondanám szívesen, hogy a két hazairól hozhatunk 4 pontot valamilyen formában, de nem kell messze menni -> Palermo. Az 5 pont már szinte csoda lenne.

Zaka

9-et várok és max 4-re számítok. Maximum.

Dani027

Ezek lesznek a legkeményebb tesztjei az eddigi szezonnak. A Sampdoria nagyon masszív, az Inter bukdácsol, de rangadón egészen más arcukat fogják mutatni, az Udinese pedig új erőre kapott Stramaccioni irányításával. 5-6 pont már nem lenne rossz teljesítmény, pláne ha a győzelmet az Inter ellen éri el a csapat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése