2014. november 11., kedd

Körkérdés VI. rész

 7 nap 7 kérdés, rengeteg válasz. Blogunk szerkesztői körbejártak bizonyos témákat, melyek aktuálisak vagy épp fontosak a Milannal kapcsolatban. A blogon naponta egy kérdésre adott válasz fog megjelenni, célunk, hogy minél szélesebb körben megvitathassuk ezeket a témákat. Kövessetek bennünket, és írjátok meg Ti is véleményeteket Facebookon vagy a blog kommentzónájában!

NAP KÉRDÉSE

Nem feltétlenül anyagi oldalról szemlélve, kell ennek a Milannak a Bajnokok Ligája? Melyik rombolja jobban a Milan presztízsét a távolmaradás, vagy ha mondjuk csúnyán megég a sorozatban?

 

Szóri

Ebben a formában nem kell a BL, és visszautalok az első pontra. A BL-t könnyen elérjük ebben a kis túlzással lassan MB1-szintű bajnokságban, de ezzel nem megyünk semmire. Majd kapunk egy hatost Münchenben, meg szar játékkal X-elünk egyet Lengyelországban. Hiányzik ez? Nem! Ha majd ésszerűen csapatot építünk, akkor térjünk vissza erre a kérdésre.

Nathaniel

A BL kell, mert a DNS-ünkben van (Gaylliani rulez). Az akkor is pénz, ha a csoportból sem jutunk tovább. Én azt mondom, ha képesek lennénk elérni a 3. helyet, örülnék egy BL selejtezőnek is, de mivel Pippo nem edző, vele én nem nagyon hiszek a 3. helyben.

Renningan

Kell a BL mindenképp. Annál semmi sem égőbb, hogy a csapat nem képes kvalifikálni magát a sorozatba.

Galacy

Nagyon kell a BL. Egyrészt hatalmas pénzkiesés, elég komoly presztízsveszteség is, inkább égjünk néha egyet-egyet, mintsem, hogy hiányozzunk.

Nesta34

Csak és kizárólag azért kell, mert Berlu semmi pénzt nem tesz már az üzletbe.Talán a BL miatt egy kicsi minőség is jön, bár tartok tőle hogy jövőre sem nézünk Milan Bl meccset.

Sylvinho

Egyszerűen nem tudok elsiklani az anyagi dolgok felett egyrészről, másrészt a Milannak a BL-ben a helye, de nem ezzel a kerettel és mentalitással, az teljesen világos. Még egy esetleges BL égés is jobban esne, mint a középmezőnyben vergődve folyamatosan szar meccseket látni.

Donzee

Kell, csak ez lebeghet mindenki szeme előtt.

Szabby

Határozottan nem kell amíg Inzaghi az edző. Egyrészt mert a Seria A ban is képes lemosni akármelyik tucat edző taktikailag, akkor mire jutna nemzetközi szinten is rutinos edzőkkel szemben? Másrészt meg pont az amit a Palermo elleni vesztes meccs után mondott. Amiben kiemelte hogy az volt a baj hogy egy hét alatt 3 meccset is játszanunk kellett. Kérdés mi lenne ha véletlenül elcsíptünk volna egy EL helyet tavasszal? Most a kiesés szélén állnánk mert túl sok a meccs? Amúgy a Palermo nem a 3ik meccsét játszotta a héten, miközben hazai pályán alázott meg?

Abatino

Nem nézem én a presztizst, de gyengék vagyunk hozzá.

Cortez

BL? A múlt, még néhány évig biztosan...

kalocsa

A jelenlegi Milan ne induljon sehol sem. Nem érdemli meg. És kizárólag a két vénembernek köszönhető.

Logo

Mindkettő. Pénz kell ebbe a csapatba, hogy újra fényesen csillogjon. Nehogy már a Margit tartson minden rekordot.

GG

Ha anyagi szempontot mellőzöm, akkor nem lenne jó ennek a Milannak a BL. Elnézve az aktuális olasz topcsapatok eredményeit, nem tudom mi mit alkotnánk az elitligában.

godom

Persze, hogy kell, a BL nem BL a Milan nélkül, az olasz foci, nem olasz foci egy BL helyet megcsípni képtelen Milan nélkül, a lényeg az, hogy pénz nélkül, megfelelő vezetői támogatás nélkül tök mindegy, hogy kell-e vagy nem, nem lesz és kész.

Zaka

Ennek a Milannak nem. Az elmúlt BL-szezonokban néha begyűjtöttünk egy-egy skalpot (pl.: Barca) de többnyire nem erről szólt a szereplésünk. Koncentráljunk az építésre és takarítsuk ki a szemetet.


Dani027

 Azt mondom nem. Nehéz lenne megoldani anyagi szempontból, de szerintem nem áll készen a csapat arra, hogy a mostani sztárcsapatokkal versenyezzen. Ami azt illeti a többi olasz csapat sincs közel, de mi még jobban le vagyunk szakadva. Azt mondom pár év Európa nélkül, vagy néhány év az EL-ben hosszútávon sokat segíthetne. Addig lehetne építkezni. A Milan márkának persze nem tenne jót, de az sem, ha pofozógépnek jutnánk ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése