2014. december 31., szerda

Év végi körkérdés 5. rész - 2015

A Curva Sud Ungheria tagjainak év végi összegzését olvashatjátok. 5 nap, 5 kérdés, sok válasz.

Az ötödik részben a jövőt "jósoljuk" meg.



Bejutunk a BL-be? Új tulajdonosunk lesz? Vagy Berlusconi kinyitja a pénztárcáját? Esetleg 2015 is a csalódás éve lesz?

Dani027: Szoros küzdelemben, de nem lesz meg a BL, de az Eurépa Ligában bohóckodunk majd egy kört. Mivel anyagi gondok vannak, ezért lesznek fájó távozók. Ez amolyan szokásos optimista feltételezés.

Galacy: 2015-től ugyanazt a fejetlenséget várom, mint az elmúlt 2-3 szezonban is. A BL ezzel a kerettel tuti nem lesz meg, talán, ha egy csoda folytán sikerülne igazolni 1-2 valamirevaló játékost, akkor látok esélyt rá. A jelenlegi kerettel az 5-6-ik helyre várom a csapatot. A pénztárca nem fog kinyílni, most ok is lesz rá (a 70 milliós hiány), nagyobb esélyt látok eladásokra, itt a Fáraóra, és De Scigliora gondolok.

Jövőre újra harcba szállunk a BL-trófeáért?

MilanLaci: Marad a hazug kommunikáció, s marad a kukázás.

Tiberio: Amilyen acélos a mezőny akár még meg is lehet a 3. hely. Új tulaj sosem lesz. 2015 a meglepetés éve lesz. Ha történik valami akkor azért, ha meg nem akkor meg azért. Se.

Donzee:  Csak remélni tudom. Ritkán nem mond hülyeséget Galliani, de a Milan DNS-ben benne van a BL, az nem az . Olyan 25%-t látok rá.
Nem zörög a haraszt… Remélem, legalább részben és pénz áll a házhoz. Berlu nem hiszem kinyitná a tárcát. Ha tudnám mi lesz ‘15-ben, már az EZO tévén mondanám a frankót kilenchatvan plusz áfáért…

Cerci velünk kezdi az új évet

Cortez: Bejuthatunk a BL-be, eljátszhatunk egy “malmöféle” szerepet. Új tulaj? Max Gallianinak adná át a székét. Ki fogja nyitni, azt amelyikben nem tart pénzt. Ha 2016-ban már nem az lesz, akkor már annak is örülni fogok...

kalocsa: Sok jót nem. Ameddig a két hazug vezeti a kócerájt, addig nem lesz újra “rettegett Milan”. Szánalmas, fillérbaszó módszerekkel értelmes igazolásunk nem lesz, csak a kukázás… Ettől függetlenül míg élek: FORZA MILAN!!!!!!!


Valószínűleg továbbra is kukázunk, és nem igazolunk klasszisokat

logo: Köv év? Rövid és tömör. Keret 2/3-a kuka a vezetéssel együtt. Új tulaj. Ibra, Silva vissza. Vezetőségbe Maldini, Leo, Seedorf stb... Fiatalok igazolása és egy új, szerethető Milan létrehozása.

Szóri: Egyelőre nem sok változást várok. Pippoval kijutunk Európába (3. 4. vagy 5. helyen), ezért marad, továbbra is kukázunk, DS-t vagy SES-t eladjuk a nyáron.



Végül szeretnénk megköszönni, hogy idén velünk tartottatok, reméljük megtartjátok e jó szokásotokat! :-)

A Curva Sud Ungheria teljes tagsága nevében, 
Milan sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése