2015. december 31., csütörtök

Ahogy tavaly, úgy idén is 5 posztban összegezzük az évet. Ismerd meg tagjaink véleményét! Ma a következő évre tekintünk előre kicsit.

Ez lesz az új mezünk?
Mit vársz 2016-tól? Lesz új tulajdonos? Újra indulunk a BL-ben, vagy legalább az EL-ben?  Esetleg folytatódik a vesszőfutás, és hozunk egy újabb balekot edzőnek?

Sly: Olasz kupa ezüst, EL indulás, 6-7. hely. Jó edzőben és igazolásokban még reménykedem, Mr. Bee-ben pedig nem bízom.
godom: Nem nyerjük meg az olasz kupát, ha lesz is EL az engem bevallom nem igazán hoz lázba, bár tény, hogy a mercato miatt nem lenne rossz. De ezeket a kérdéseket még azok se tudják megválaszolni, akiknek kellene, így én még találgatni se nagyon tudok.
Donzee: Egy szívrohamot. Ez csúnya volt, és nem is kívánok ilyet az öregnek, de reálisan nézve itt addig nem lesz változás, amíg legalábbis ágytálat nem kell cserélgetni az öregek alatt. Az idő nekünk dolgozik.
Egyelőre úgy tűnik, maradnak a klub élén
Logo: Ez az egész attól függ, hogy milyen vezetésünk lesz. Ha marad a mostani, akkor marad a szitu is, ha esetleg valami csoda folytán eladja a csapatot Berlu, akkor elindulhatunk felfele, de ahhoz jó edző, jó stáb, jó vezetés kell. Meg lehetne nézni, hogy melyik nagy múlttal rendelkező klubnak van kevesebb volt játékosa a vezetőségben, mint nekünk. Szerintem nincs sok.
Galacy: Amíg Berlusconi meg Galliani itt van, semmit. Olasz Kupában illene a döntőbe jutni az águnkat figyelve, de engem az a sorozat nem érdekel, az EL sem. Szerintem egy Milannak egy EL-t érő helyezés is kudarc. Ha lenne új tulajdonos, akkor más lenne a szitu, akkor az elvárás minimálisan az erősítés az említett 5 posztra (habár a jelenlegi keretből én legalább 15 játékost azonnal elzavarnék még Milánó környékéről is), és kell egy komplett új vezetőség.
Vajon elküldik Sinisát 2016-ban?
kalocsa: EL-ben bízom, egyéb másban nem. Ameddig ez a két Főfütyi lesz a vezető, addig itt szar sem lesz..
Szóri: Ősszel visszatérünk Európába, de még a Fraditól is kikapunk az Európa Ligában. Ja, a Kupát végre behúzzuk - legalábbis nagyon remélem.
Nagyon boldog és Milan sikerekben gazdag új évet kívánunk! Köszönjük, hogy idén olvastatok és követtetek minket, tartsátok meg ezen jó szokásotokat! Forza Milan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése