2014. május 28., szerda

A Milan család.... Van ilyen?

Miért kell ezt tenni egy legendával??????? Sőt, többel???? Kezdem az elején...... Január elején, Seedorf kinevezése többféle indulatot váltott ki a szurkolókból. Volt, aki üdvözölte Berlusconi döntését, volt aki nem értette (én is ezek közé tartoztam). Abban szinte mindenki egyetértett, hogy Allegri helyett kell valaki más, a kérdés az volt, hogy újonc vagy esetleg tapasztalt edző kell-e. Seedorf újoncra esett a választás, aki Berlusconi első hívószavára felhagyott az aktív pályafutásával, otthagyta Brazíliát, és sietett "haza", hogy segítsen. Segítsen a Milan-on, a szeretett klubján. Az elnök úr személyes kívánsága, jelöltje volt See, benne látta a lehetőséget, az ambíciót, a jövő Milanjának partvonal melletti karmesterét. Nyilván a holland nem ingyen tette, de erről most nem akarok hosszabban értekezni. Persze tudtuk mindannyian, hogy semmi edzői tapasztalattal nem rendelkezik, és emiatt én is megkérdőjeleztem a kinevezésének jogosságát, de ha már így alakult, akkor nagyon szurkoltam neki. Megkapta Allegri keretét, meg a feladatot: csinálj velük valamit! Építs szarból várat!!!

Próbálkozott szerencsétlen, de egy demotivált, felkészületlen, fizikaliag 0 csapatból, hovatovább csürhéből túl sokat nem hozhatott ki. Érződött, hogy új koncepció amit felvázol, és új irányba próbálja terelni őket. Akik sok esetben vették is a lapot, mégis csak a szezon végére európai kupa közelébe értek. Én azt gondolom, hogy See kiérdemelte (volna), hogy kapjon egy teljes évet, hogy a nyáron saját magára formálja a keretet, elküldjön olyanokat, akik nem férnek bele a koncepciójába, és igazoljon olyanokat, akikre szüksége van. De ehelyett jelenleg úgy tűnik, leváltják.. Az én olvasatomban mondvacsinált okokkal, gerinctelenül, aljas módon...mert nem volt egy barom, aki bólogat a két főmuftinak, aki nem pincsikutyaként gondolta a szerepét...



Folyamatosan hangoztatja Galliani és Berlu, hogy Milan család így, meg Milan család úgy.... Milyen család az, ahol a családfő szembeköpi a többieket és helyenként meg is alázza? A következő példák miatt gondolom így: Leonardo anno értékes, nagyon is értékes tagja volt a vezetésnek, jól is csinálta a munkáját, több klasszis leigazolásában közreműködött, aztán egyszer csak a kispadon találta magát, mert Berlu megkérte.... És ő vállalta, mutatva a lojalitását a klubhoz... Aztán eltávolították, kirúgták, megalázták.... Az Interhez való távozása nem volt szép (akkor legalábbis így gondoltam), de így visszagondolva tökéletesen jogos lépés volt!!!!! hogy miért? Mert sárba tiporták, és ez volt a megfelelő lépés!!!

Seedorf hasonló cipőben jár, hazajött, mert Berlu kérte. Erre eltelik 2-3 hónap, és már pletykálnak arról, hogy nyáron meneszthetik. Érthetetlen... aztán nyilvánosan Galliani benyal Emerinek, meg kitudja még kinek... mikor See még a kispadon... Gyalázat... Miért kell ezt csinálni egy olyan emberrel, aki iszonyat sokat tett a Milanért????? Aki felhagyott mindennel azért, hogy segítsen???? Vajon Maldini miért nem vállalt eddig szerepet a Milanban??????????? Véleményem szerint a két főmufti miatt. Mert aljas módon csinálnak mindent (az elmúlt évekről beszélek), mert undorító módon bánnak azokkal, akik nem érdemelék meg ezt a bánásmódot.

Azon is gondolkodtam, miért nem adta még el Berlusconi a Milant... Azt nem hiszem el, hogy azért, mert a szive csücske.  Az a nagy, milanos szive miatt..... Asszem Silva (talán Ibra) eladása előtt játszotta el a mártírt, aztán el is adta, mint a huzat... Ha valaki kinyitja a száját, akkor az Gallianiék szerint hülye. Pl: Boban több esetben kinyilvánította nemtetszését, illetve a Curva Sud (Matri leigazolása esetén) is....  Hát uraim, lehet tükörbe kéne nézni.... Szerintem nem meri eladni, mert az esetleges új tulaj ráküldene néhány könyvvizsgálót..stb, akik olyan dolgokat láthatnának, amelyek miatt nem csak a szart kéne pucolni az öregek otthonában... Egy szó, mint száz....szerintem valami kurvára bűzlik Milánó szebbik felén....



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése